Pridať recept

Kapustnica s bravčovým rebierkom

6
porcií
85
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1,5 litre
voda
štipiek
soľ
15 g
sušené huby
400 g
bravčové rebierko
400 g
bravčová klobása
100 g
koreňová zelenina
350 g
kyslá kapusta
20 g
cibuľa
1 liter
voda z kyslej kapusty
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
majorán
2 strúčiky
cesnaku
30 g
múka

postup

1.
Studenú vodu vlejeme ho hrnca, pridáme soľ, sušené huby, bravčové rebierka, klobásu a varíme približne 30 minút. Potom pridáme nastrúhanú koreňovú zeleninu a kyslú kapustu. Keď je všetko uvarené, pridáme zápražku z cibule, kapustovú šťavu a varíme ďalších 10 minút.
 
2.
Ku koncu dochutíme kapustnicu mletým čiernym korením, majoránom, prelisovaným cesnakom a soľou. Klobásu vyberieme a nakrájame na kolieska, rebierka pokrájame na menšie kúsky. Podávame horúce.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať