Kapustnica s bravčovým rebierkom
6
porcií
85
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1,5
litre
voda
štipiek
soľ
15
g
sušené huby
400
g
bravčové rebierko
400
g
bravčová klobása
100
g
koreňová zelenina
350
g
kyslá kapusta
20
g
cibuľa
1
liter
voda z kyslej kapusty
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
majorán
2
strúčiky
cesnaku
30
g
múka
postup
1.
Studenú vodu vlejeme ho hrnca, pridáme soľ, sušené huby, bravčové rebierka, klobásu a varíme približne 30 minút. Potom pridáme nastrúhanú koreňovú zeleninu a kyslú kapustu. Keď je všetko uvarené, pridáme zápražku z cibule, kapustovú šťavu a varíme ďalších 10 minút.
2.
Ku koncu dochutíme kapustnicu mletým čiernym korením, majoránom, prelisovaným cesnakom a soľou. Klobásu vyberieme a nakrájame na kolieska, rebierka pokrájame na menšie kúsky. Podávame horúce.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.