Rezance piatich vôní
4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
PL
slnečnicový olej
2
strúčiky
cesnaku
1
ks
cibua
2
PL
ďumbier
500
g
zeleninová zmes
2
PL
sójová omáčka
1/2
KL
korenie piatich vôní
300
g
čínske rezance
125
g
kešu oriešky
postup
V panvici rozohrejeme slnečnicový olej a opražíme na ňom nasekanú cibuľu, cesnak a postrúhaný ďumbier. Opekáme približne 2 minúty a vmiešame zeleninovú zmes. Zeleninu po 5 minútach ochutíme sójovou omáčkou a korením. Potom vmiešame rezance (musia byť určené na priame opekanie vo woku alebo panvici) a pečieme ich podľa návoduna obale približne 2 minúty. Keď sú cestoviny dôkladne opražené pridáme k nim kešu oriešky a môžeme podávať.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.