Pridať recept

Rezance piatich vôní

ingrediencie

2 PL
slnečnicový olej
2 strúčiky
cesnaku
1 ks
cibua
2 PL
ďumbier
500 g
zeleninová zmes
2 PL
sójová omáčka
1/2 KL
korenie piatich vôní
300 g
čínske rezance
125 g
kešu oriešky

postup

V panvici rozohrejeme slnečnicový olej a opražíme na ňom nasekanú cibuľu, cesnak a postrúhaný ďumbier. Opekáme približne 2 minúty a vmiešame zeleninovú zmes. Zeleninu po 5 minútach ochutíme sójovou omáčkou a korením. Potom vmiešame rezance (musia byť určené na priame opekanie vo woku alebo panvici) a pečieme ich podľa návoduna obale približne 2 minúty. Keď sú cestoviny dôkladne opražené pridáme k nim kešu oriešky a môžeme podávať.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať