Pridať recept

Ježko Jožko

8
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

28 dkg
Hera
45 dkg
hladká múka
12 dkg
práškový cukor
1 ks
žĺtok
1 PL
nastrúhaná citrónová kôra
kokos, čokoláda, na ozdobu

postup

V miske si urobíme cesto z hery, múky, cukru, kôry a žĺtku. Urobíme si z cesta guličky o priemere 3-4 cm. Vytvarujeme aj nošteky. Dáme piecť na 180 C na 10 - 15 minúť. Po vychladnutí, namáčame chrbátiky ježkov v rozpustenej čokoláde a obalíme kokosom. Z čokolády s pomocou špajdle urobíme oči a nos. Necháme stuhnúť v chladničke.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať