Pridať recept

Treska s paradajkovou omáčkou

ingrediencie

1 ks
šalotka
4 ks
paradajka
štipiek
čili lupienky
1 PL
ďumbier
1 KL
cukor
1 PL
paradajkový pretlak
1 PL
červený vínny ocot
3 PL
olivový olej
4 ks
filé z tresky

postup

1.
Cibuľu ošúpeme a nasekáme nadrobno. Paradajky pokrájame nadrobno a pridáme do misky k cibuli. Prisypeme nasekané čili lupienky, nastrúhaný ďumbier a cukor. Potom vmiešame paradajkový pretlak, vínny ocot, soľ, mleté čieren korenie, olivový olej a zmes odložíme nabok. Túto zmes nasypeme na panvicu a prehrejeme.
 
2.
Grilovaciu panvicu potrieme olejom a vložíme do nej tresku. Potrieme ju trochou oleja a grilujeme približne 3 minúty. Rybu obrátime, znova potrieme olejom a pečieme ďalšie 3 minúty.
3.
Tresku podávame s paradajkovou omáčkou a cestovinami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať