Pridať recept

Cestovina s tuniakom a brokolicou

ingrediencie

350 g
cestoviny
250 g
šampiňóny
1 PL
olivový olej
1 ks
cibuľka
200 g
tavený syr
300 g
brokolica
1 konzerva
tuniak
75 g
čedar
4 PL
polotučné mlieko

postup

1.
Rúru predhrejeme na 220°C. Vo vriacej osolenej vode uvaríme cestoviny tak, aby boli al dente. Scedíme ich a necháme odkvapkať.
 
2.
Medzitým si v panvici rozohrejeme olej, opražíme na ňom šampiňóny a nadrobno pokrájanú jarnú cibuľku. Pražíme približne 5 minút. Potom vmiešame tavený syr, polotučné mlieko, na ružičky rozobratú brokolicu a miešame. Syr sa musí roztopiť a musí vzniknúť omáčka. Potom do nej vmiešame tuniaka.
3.
Cestoviny zmiešame s pripravenou zmesou, preložíme do misy, posypeme nastrúhaným syrom a pečieme približne 10 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať