Hrebenatky s rezancami a špargľou
4
porcie
18
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
vaječné rezance
300
g
hrebenatky
1
strúčik
cesnaku
1
ks
citrón
1
PL
horčica
3
PL
olivový olej
300
g
špargľa
trochu
estragón
postup
1.
Rezance vložíme do väčšej misy a prelejeme vriacou vodou. Prikryjeme ich a necháme odstáť približne 5 minút.
2.
Hrebenatky dáme do misy. Pridáme k nim prelisovaný cesnak, citrónovú kôru, horčicu a trochu nasekaného estragónu a olej. Všetko premiešame a odložíme nabok marínovať.
3.
Na panvici opečieme špargľu a pridáme ju k pripraveným rezancom.
4.
Do panvice pridáme hrebenatky spolu s marinádou. Rýchlo ich opečieme z oboch strán približne 2-3 minúty. Na taniere rozložíme cestovinu so špargľou a pridáme hrebenatky. Ihneď podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.