Pridať recept

Sójovo-zeleninové rizoto

ingrediencie

200 g
ryža
100 g
sušená sójová drť
1 ks
červená cibuľa
trochu
olej
200 g
brokolica
8 PL
sterilizovaná kukurica
8 PL
sterilizovaný hrášok
1 ks
červená paprika
2 plátky
syr Niva
trochu
petržlenová vňať
trochu
soľ
trochu
korenie
trochu
zeleninový vývar

postup

1.
Pripravíme si dusenú ryžu.
 
2.
Na oleji rozohrejeme pokrájanú cibuľu, pridáme nadrobno rozobratú brokolicu a vo vode napučanú sójovú drť, podlejeme trochou vývaru a podusíme asi 6 minút. Osolíme a okoreníme.
3.
Do dusenej zmesi pridáme kukuricu a hrášok, spolu prehrejeme a pridáme ryžu. Posypeme syrom a petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Aj bez mäska vykúzlite vynikajúce rizoto!
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto plus nápady, ako ho ozvláštniť
Uvarte si s nami skutočnú delikatesu, ktorá bude hotová do pol hodiny. Tu je osvedčený recept užitočné rady,...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...
Oplatí sa ryžu oplachovať? Áno, ale z úplne iného dôvodu, ako si myslíte!
Oplatí sa ryžu oplachovať? Áno, ale z úplne iného dôvodu, ako si myslíte!
Odporúčania týkajúce sa oplachovania ryže pred varením sa najčastejšie uvádzajú v kulinárskom kontexte...