Pridať recept

FOTORECEPT: Morčacie prsia v cestíčku a jogurte

Fotorecept: Morčacie prsia v cestíčku a jogurte
Zdroj: falenna

ingrediencie

200 g
morčacie prsia
3 PL
biely jogurt
trochu
múka
3 ks
vajce
3 PL
smotana na varenie
trochu
soľ
trochu
olej

postup

1.
Morčacie mäso nakrájame na plátky, osolíme a zamiešame s jogurtom. Necháme postáť minimálne pol hodinu.
Fotorecept: Morčacie prsia v cestíčku a jogurte
Fotorecept: Morčacie prsia v cestíčku a jogurte
Zdroj: falenna
 
2.
Z vajíčok, múky, soli a smotany pripravíme hustejšie cesto na obalovanie.
Fotorecept: Morčacie prsia v cestíčku a jogurte
Fotorecept: Morčacie prsia v cestíčku a jogurte
Zdroj: falenna
3.
Na panvici si rozpálime olej. Mäso namočíme do pripraveného cestíčka.
Fotorecept: Morčacie prsia v cestíčku a jogurte
Fotorecept: Morčacie prsia v cestíčku a jogurte
Zdroj: falenna
4.
Ukladáme na panvici s horúcim olejom.
Fotorecept: Morčacie prsia v cestíčku a jogurte
Fotorecept: Morčacie prsia v cestíčku a jogurte
Zdroj: falenna
5.
Sprudka opečieme z jednej strany a následne mäso otočíme a stíšime plamen. Mäso necháme dopiecť do mäkka. Podávame so zeleninovým šalátom alebo zemiakmi.
Fotorecept: Morčacie prsia v cestíčku a jogurte
Fotorecept: Morčacie prsia v cestíčku a jogurte
Zdroj: falenna
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Znojemská omáčka s morčacími plátkami
Morčacie plátky na kyslých uhorkách a párkoch: Delikátna znojemská omáčka
Známy recept je stelesnením rýchleho, a pritom delikátneho jedla.
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!