Pridať recept

Mleté mäso s čili omáčkou

ingrediencie

500 g
mleté hovädzie mäso
1/2 ČL
rímska rasca
1/2 ČL
mletý koriander
1/2 ČL
mletá škorica
1 konzerva
paradajková omáčka
1 konzerva
pikantná fazuľová zmes
60 ml
sladká čili omáčka
1 ks
paprička čili
trochu
olej

postup

1.
Na rozohriatom oleji opekáme mleté mäso asi 5 minút.
 
2.
Pridáme rascu, koriander, škoricu, paradajkovú, čili omáčku a fazuľu. Zamiešame a varíme 20 minút. Hneď podávame s pečivom alebo ryžou. Navrch dáme čili papričku.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Mrazené mleté mäso. Poradíme vám, ako ho najlepšie rozmraziť
Aké chyby robíme pri rozmrazovaní mletého mäsa? Takto bude vždy chutné a rýchlo rozmrazené
Jedlá z mletého mäsa patria k našim obľúbeným. Stačí spomenúť fašírky, čevabčiči alebo sekanú, ktoré...
Plnená paprika
Stavte na klasiku: 10 najlepších receptov na plnenú papriku
Klasika, ktorú všetci milujeme vo vašich obľúbených a rokmi overených receptoch.
Pečené mäsové guľky s troma rôznymi prílohami
Pečené mäsové guľky a 3 rôzne prílohy
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke sú vždy dobrý nápad a môžete ich skombinovať s rôznymi prílohami.
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...
Mleté mäso
Mleté mäso zosivelo - dá sa ešte jesť? Ak sa to stalo aj vám, toto by ste mali vedieť
Mleté mäso má v závislosti od druhu zvyčajne svetloružovú alebo červenú farbu. Niekedy však môže byť...