Pridať recept

Mečúň na dobrej mysli

ingrediencie

1/8 liter
olej
1/8 liter
biele víno
4 ks
mečúň
2 ks
cibuľa
2 ks
bobkový list
trochu
mleté čierne korenie
1 PL
dobrý myseľ
1 ks
citrón

postup

1.
Olivový olej zamiešame s vínom. Mečúňa umyjeme pod studenou vodou a osušíme. Kusy ryby dáme do misky a zalejeme ich zmesou vína a oleja.
 
2.
Pridáme kolieska cibule, rozmrvený bobkový list a korenie. Mäso raz obrátime, aby sa korenie dobre rozdelilo.
3.
Misku prikryjeme tesne fóliou a rybu necháme 2-3 hodiny odležať.
4.
Potom kusy mečúňa vyberieme z misky, cibuľu a bobkový list odstránime a rybu posypeme "dobrou mysľou".
5.
Rybu trochu opečieme na panvici alebo na grile a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať