Pridať recept

Smažené rezance

ingrediencie

275 g
vaječné rezance
125 g
fazuľové klíčky
4 PL
rastlinný olej
1 ks
cibuľa
1 ks
jarná cibuľka
2 PL
sójová omáčka
sezamový olej
soľ

postup

1.
Osolenú vodu privedieme vo woku do varu. Do vody privedieme vaječné rezance a varíme ich podľa návodu, ktorý je uvedený na obale, čo najčastejšie býva 4 - 5 minút.
 
2.
Rezance precedíme a prepláchneme studenou vodou, opäť necháme odkvapkať, potom ich premiestnime do väčšej misky a zľahka premiešame s troškou rastlinného oleja.
3.
Zvyšný rastlinný olej zohrejeme vo woku, až kým nebude naozaj rozpálený. Pridáme nasekanú cibuľu a smažíme 30 až 40 sekúnd. Pridáme fazuľové klíčky a precedené rezance, miešame a jemne nadhadzujeme asi minútu.
4.
Pridáme nastrúhanú šalotku a sójovú omáčku a dôkladne premiešame. Do teplej misky preložíme rezance, pokvapkáme ich sezamovým olejom a servírujeme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať