Pridať recept

Broskyňový krém

ingrediencie

8 ks
broskyňa
8 PL
vínovica
250 g
nízkotučný tvaroh
75 g
cukor
trochu
citrónová šťava
3 ks
žĺtok
1 konzerva
sladené kondenzované mlieko
1 balíček
vanilkový cukor

postup

1.
Broskyne z konzervy necháme odkvapkať na site. Polejeme vínovicou a cca 10 minút necháme odležať.
 
2.
Tvaroh vymiešame s bielkami, cukrom, citrónovou šťavou, kondenzovaným mliekom a vanilkovým cukrom.
3.
Polovičku broskýň rozmixujeme s vínovicou a vmiešame do tvarohu. Krém dáme vychladiť. Potom ho rozdelíme do pohárov a na každý dáme polovičku broskyne.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať