Pridať recept

Sedliacke mäsové roládky

ingrediencie

4 ks
bôčik
4 PL
horčica
trochu
soľ
trochu
korenie
trochu
mletá červená paprika
2 ks
paradajka
2 PL
kečup
1 ks
cibuľa
1 PL
tuk
1/4 liter
masox
5 ks
borievka
1 ks
bobkový list
1 konzerva
hrášok

postup

1.
Plátky bôčika trochu naklepeme, potrieme horčicou, osolíme, okoreníme a posypeme paprikou.
 
2.
Zmiešame olúpané rozmixované paradajky a olúpanú najemno nasekanú cibuľu. Zmes natrieme na plátky bôčiku, zvinieme ho a previažeme tenkým motúzom.
3.
Rozpálime tuk a rolády v ňom opečieme. Pridáme trochu vývaru, borievky a bobkový list. Rolády dáme na 30-40 minút dusiť, občas prilievame vodu, aby sme nahradili odparenú tekutinu. Podávame so zemiakovou kašou a hráškom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...