FOTORECEPT: Hubník - Slaný hubový koláč
3
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
huby
4
ks
rožok
2
ks
vajce
200
ml
mlieko
1
KL
soľ
2
g
korenie čierne mleté
1
g
rasca
1
PL
petržlenová, alebo zelerová vňať
5
PL
olej
1
ks
cibuľa
2
ks
cesnak strúčik
postup
1.
Pripravíme si suroviny. Nerobila som veľmi veľký, nakoľko som nevedela, či bude chutiť priateľovi.
2.
Na oleji speníme nakrájanú cibuľu a cesnak.
3.
Pridáme nakrájané huby, osolíme, okoreníme, pridáme rascu a dusíme do mäkka.
9.
Potom ju pridáme do rožkov, pridáme sneh z bielkov, ešte majoránku a premiešame
10.
Zmes dáme na plech, ktorý sme natreli olejom...
11.
...dáme piecť do vyhriatej rúry na 180-200 stupňov, a pečieme cca 30-40 minút, podľa toho, aký je koláč vysoký.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.