Rezance s praženicou
4
porcie
13
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
vaječné rezance čínske
trochu
zeleninový vývar
3
ks
vajce
2
KL
polotučné mlieko
1/4
KL
čili paprička
2
KL
slnečnicový olej
1
ks
farebná paprika
1
ks
paradajka
2
KL
červený vínny ocot
postup
Vo veľkom hrnci v zeleninovom vývare uvaríme asi za 3 minúty rezance. Scedíme a necháme odkvapkať. Medzitým si z vajec, mlieka, čili papričiek, soli a korenia pripravíme na slnečnicovom oleji praženicu. Pokrájame paradajky a papriku na menšie kúsky a pridáme do panvice spolu so slnečnicovým olejom, vínnym octom, rezancami a praženicou. Premiešame a podávame ešte teplé.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.