Pridať recept

Rezance s praženicou

ingrediencie

250 g
vaječné rezance čínske
trochu
zeleninový vývar
3 ks
vajce
2 KL
polotučné mlieko
1/4 KL
čili paprička
2 KL
slnečnicový olej
1 ks
farebná paprika
1 ks
paradajka
2 KL
červený vínny ocot

postup

Vo veľkom hrnci v zeleninovom vývare uvaríme asi za 3 minúty rezance. Scedíme a necháme odkvapkať. Medzitým si z vajec, mlieka, čili papričiek, soli a korenia pripravíme na slnečnicovom oleji praženicu. Pokrájame paradajky a papriku na menšie kúsky a pridáme do panvice spolu so slnečnicovým olejom, vínnym octom, rezancami a praženicou. Premiešame a podávame ešte teplé.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať