Pridať recept

Rybie filé v šafránovej omáčke

ingrediencie

4 plátky
rybie filé
1/4 liter
biele víno
1/4 liter
mäsový vývar
trochu
citrónová šťava

Omáčka

1 ks
cibuľa
30 g
maslo
30 g
hladká múka
1 šálka
smotana
1/2 ČL
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
cukor
1 štipka
šafrán

postup

1.
V hrnci zohrejeme biele víno, vývar a citrónovú šťavu. Potom pridáme rybie filé, udusíme domäkka a potom ho odložíme na teplé miesto.
 
2.
Omáčka: Nadrobno pokrájanú cibuľu opražíme na masle. Zasypeme múkou, zalejeme vývarom, smotanou a uvaríme omáčku. Osolíme, okoreníme, ocukríme a pridáme štipku šafránu.
3.
Filé dáme na tanier a polejem omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať