Pridať recept

Omeleta s cestovinami

ingrediencie

250 g
makaróny
200 g
neapolská omáčka
5 ks
vajce
trochu
soľ
trochu
olej
trochu
mleté čierne korenie
trochu
strúhaný syr

postup

1.
Cestoviny dáme variť do výdatného množstva horúcej vody, trochu osolenej a varíme ich tak dlho, až sú " al dente". Necháme ich odkvapkať a ochutíme pripravenou omáčkou.
 
2.
Rozšľaháme vajcia, osolíme, okoreníme a pridáme dve lyžice strúhaného syra. V kastróle s trochou oleja zohrejeme okorenené cestoviny, pridáme rozšľahané vajcia a bežným spôsobom pripravíme omeletu. Podávame horúce alebo studené.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať