Salámová nátierka
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
ľubovoľná saláma parížska
3
ks
vajce
30
g
masť
1
PL
strúhanka
1
PL
maslo
soľ
mletá sladká paprika
postup
1.
Salámu omelieme v mlynčeku na mäso a za stáleho miešania jemne opečieme na masti.
2.
Na masle opražíme strúhanku a pridáme ku mäsu. Všetko zalejeme vajcami rozmiešanými so soľou a sladkou paprikou a za stáleho miešania necháme stuhnúť. Natierame na chlieb alebo horúce hrianky.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.