Zapečené mleté mäso
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
mleté mäso
paradajkový pretlak
5
strúčikov
cesnaku
olej
paradajka
paprika
cibuľa
mrkva
zemiaky
mlieko
maslo
soľ
syr tvrdý
postup
Mleté mäso osmažíme na cibuľke a oleji, pridáme pretlak, zeleninu pokrájanú na kúsky a prelisovaný cesnak. Dusíme domäkka. Medzitým urobíme zemiakovú kašu, trošku redšiu než bežnú prílohovú. Do vymasteného pekáča dáme mäsovú zmes, zalejeme ju zemiakovou kašou, posypeme syrom a vo vyhriatej rúre zapekáme približne 25 minút.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.