FOTORECEPT: Pestrý zeleninový hrniec
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
konzerva
fazuľa biela
2
ks
cibuľa
2
ks
čerstvá mrkva
750
g
zemiaky
2
PL
Flora Gold
500
ml
vývar mäsový
1
ks
pór
2
ks
klobása
4
PL
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ, čierne mleté korenie
postup
1.
Cibuľu, mrkvu, a zemiaky ošúpeme a nakrájame nadrobno. Nakrájame pór, aj klobásku na kolieska.
3.
Pridáme zemiaky, zalejeme vývarom a pomaly zakryté varíme(10 min.) Potom pridáme aj očistený por nakrájaný na kolieska a klobásku, tiež na kolieska, varíme(5min.)
4.
Nakoniec, tesne pre ukončením varenia pridáme sterilizovanú bielu fazuľu a petržlenovú vňať.
5.
Ako obmenu môžeme použiť aj 250g mletého mäsa upraveného na oleji s mletou červenou paprikou a potom stačí pridať len jednu klobásu. Podávame s chlebom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.