Rybí nákyp
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
varené rybie mäso
2
ks
vajce
1,5
dl
hustá bešamelová omáčka
trochu
maslo
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ
postup
1.
Uvarenú rybu očistíme, stiahneme z nej kožu, mäso buď rozdrvíme vidličkou na jemnú kašu, alebo zomelieme. Kašu rozriedime bešamelovou omáčkou, okoreníme, osolíme, a zohrievame.
2.
Keď zmes začne vrieť, odstavíme a pomaly za stáleho miešania pridáme žĺtky a z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Potom všetko vylejeme do nákypovej formy vymastenej maslom a v mierne teplej rúre pečieme asi 20 minút. Upečený nákyp vyklopíme a hneď podávame.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.