Jahňací rezeň s rozmarínom
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
PL
ríbezľový džem
2
KL
dijonská horčica
4
KL
rozmarín
4
ks
jahňací rezeň
3
PL
olivový olej
postup
1.
V malom kastróliku zmiešame ríbezľový džem, horčicu a nasekaný rozmarín. Gril medzitým rozpálime na maximum.
2.
Jahňacie rezne položíme na grilovaciu mriežku, potrieme olejom, posypeme soľou a korením. Grilujeme približne 8 minút a mäso obrátime raz.
3.
Zmes v kastróliku rozohrejeme a potom ňou potrieme mäso na grile. Grilujeme ďalšie 2 minúty a mäso obrátime. Znova ho potrieme zmäsou a dopečieme.
4.
Jahňacie rezne podávame s opečeným zemiakmi a môžeme ich poliať zvyšnou omáčkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.