Pridať recept

Jahňacina s kivi

ingrediencie

600 g
jahňacie stehno
1 ks
kivi
1 strúčik
cesnaku
1 PL
ďumbier
1 KL
koriandrové semienka
1 KL
drvená rasca
2 ks
cibuľa

postup

1.
Mäso nakrájame na kocky a vložíme do misky. Kivi ošúpeme, pokrájame a vidličkou rozmliaždime.Vmiešame ho do mäsa spolu s prelisovaným cesnakom, nastrúhaným ďumbierom a korením. Premiešame aby sa mäso obalilo v zmesi.
 
2.
Gril rozpálime na maximálnu teplotu. Na kovové ražne napichujeme kúsky mäsa striedavo s cibuľkou nakrájanou na mesiačiky. Prelejeme ich zvyšnou marinádou, posypeme soľou, korením.
3.
Pripravené kebaby grilujeme približne 10 minút a občas obrátime. Musia byť zlatisté a pekne prepečené. Ihneď podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať