Jahňacina s kivi
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
jahňacie stehno
1
ks
kivi
1
strúčik
cesnaku
1
PL
ďumbier
1
KL
koriandrové semienka
1
KL
drvená rasca
2
ks
cibuľa
postup
1.
Mäso nakrájame na kocky a vložíme do misky. Kivi ošúpeme, pokrájame a vidličkou rozmliaždime.Vmiešame ho do mäsa spolu s prelisovaným cesnakom, nastrúhaným ďumbierom a korením. Premiešame aby sa mäso obalilo v zmesi.
2.
Gril rozpálime na maximálnu teplotu. Na kovové ražne napichujeme kúsky mäsa striedavo s cibuľkou nakrájanou na mesiačiky. Prelejeme ich zvyšnou marinádou, posypeme soľou, korením.
3.
Pripravené kebaby grilujeme približne 10 minút a občas obrátime. Musia byť zlatisté a pekne prepečené. Ihneď podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.