Pridať recept

Kuracie pečienky na paradajkovej omáčke

Kuracie pečienky na paradajkovej omáčke
Zdroj: Vendelincok

ingrediencie

500 g
kuracia pečeň
4 ks
cibuľa
1 liter
paradajkový pretlak
2 ČL
soľ
3 PL
cukor
2 PL
bazalka

postup

1.
Cibuľku nakrájame a speníme na oleji. Ja som použili štyri väčšie, máme radi cibuľku, ale stačí aj menej.
 
2.
Pečienku nakrájame na kocky a orestujeme na cibuľke.
3.
Pridáme paradajkový pretlak, ochutíme podľa chuti cukrom, soľou, pridáme bazalku.
Kuracie pečienky na paradajkovej omáčke
Kuracie pečienky na paradajkovej omáčke
Zdroj: Vendelincok
4.
Podávame s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
3.3.2015 22:52 | |
+0 -1
Wow, kombinácia s paradajkovou omáčkou znie zaujímavo. U nás sme boli zvyknutí len na klasický spôsob, takže sa nabudúce inšpirujeme aj my ;)
Podobné články
Sviečková na smotane
Nedeľný obed: Najlepšie recepty na šťavnaté mäso s omáčkou, po ktorých sa bude celá rodina zalizovať
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Máme pre vás bohatú ponuku receptov na chutné mäso, ktoré dokonale...
Cestoviny s omáčkou z čerstvých paradajok
Super rýchle cestoviny v omáčke z čerstvých paradajok: Jednoducho a delikátne ako z talianskej kuchyne
Poslednú várku čerstvých paradajok zo záhradky, môžete použiť na takúto rýchlu a lacnú dobrotu, za ktorú...
Domáci kečup bez konzervantov, s minimom soli a cukru
Pripravte si domáci kečup z čerstvých paradajok: Bez konzervantov, s minimom soli a cukru
Každý, kto ochutnal domáce produkty z vlastnoručne dopestovaných alebo farmárskych paradajok vie, že ich chuť...
Výborné jedlá z jedného hrnca
Varte rýchlo, ľahko a chutne! Toto sú najlepšie recepty z jedného hrnca
„Eintopfy“ patria k najvďačnejším receptom. Šetria vám totiž čas i prácu, navyše vďaka kombinácii...
Pečené mäsové guľky s troma rôznymi prílohami
Pečené mäsové guľky a 3 rôzne prílohy
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke sú vždy dobrý nápad a môžete ich skombinovať s rôznymi prílohami.
TOP
Viete, prečo musíte dať pečienku pred varením do horúcej vody? Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári,
Viete, prečo musíte dať pečeň pred varením do horúcej vody? Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, bude krásne jemná, mäkká a už nikdy nebude horká
Úžasne jemná pečienka, ktorá sa rozplýva na jazyku? Stačí dodržiavať tieto zásady a pripravíte vždy tú...