Papriky plnené kuracinou a kuskusom
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
kuskus
2
PL
ríbezle
1
strúčik
cesnaku
300
ml
zeleninový vývar
4
ks
farebná paprika
250
g
kuracie mäso pečené
1
PL
oregano
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
100
g
Feta
postup
1.
Do misky nasypeme kuskus, ríbezle a prelisovaný cesnak. Prilejeme vriaci vývar, misku prikryjeme a necháme uvariť.
2.
Medzitým paprikám odrežeme vrchy, zbavíme ich semien a uvaríme ich vo vriacej vode (približne 5 minút). Necháme ich dôkladne odkvapkať a preložíme na grilovaciu panvicu.
3.
Do kuskusu vmiešame na kocky nakrájané uvarené kuracie mäso, oregano, dochutíme soľou, korením a pridáme rozmrvený feta syr. Touto zmesou naplníme papriky a grilujeme ich ešte približne 10 minút. Ihneď podávame napríklad so zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.