Pridať recept

Grilovaná jadranská zmes

ingrediencie

sardely
soľ
krevety
biele víno
olivový olej
zelený šalát
prelisovaný cesnak
limetová šťava
mleté biele korenie

postup

Z bieleho vína, olivového oleja, soli, mletého bieleho korenia, limetovej šťavy a z prelisovaného cesnaku pripravíme marinádu. Do takto pripravenej marinády vložíme asi na 1 hodinu krevety a sardely. Vyberieme ich, osušíme a preložíme ich na rozpálený gril. Ugrilované okoreníme a osolíme. Pripravený pokrm podávame so zeleným šalátom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
aannggeellii
13.11.2012 17:15 | |
+0 -0
Dobri den chcela by som sa opytat kde mam zohnat mnozstva na suroviny?dakujem
Podobné články
Pečené kura s medom
Mäso a med: Vždy perfektná kombinácia sladkého a slaného
Určite ste už počuli o tom, že med zjemňuje mäso. I keď kombinácia sladkého medu so slaným mäsom...
3 nevyhnutné kroky pre vytvorenie dokonalej marinády na kura
Poctivo vyberáte koreniny a bylinky do marinády, ale hotová kuracinka aj tak nechutí podľa vašich predstáv...
Marináda
5 jednoduchých marinád na grilované mäsko
Päť tipov na aromatické, chuťovo vyvážené a pritom surovinovo nenáročné marinády.
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Úžasne šťavnaté mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku! Vďačím za to tejto surovine.
TOP
Marinované bravčové mäso
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Ako dosiahnuť jemné, chutné a zároveň šťavnaté mäso? Tajomstvo spočíva v marináde s jednou nezvyčajnou...