Pridať recept

Marinované hrozno so syrom

2
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
hrozno
250 g
syr Gouda slaná
2 PL
med
1 PL
citrónová šťava
voda

postup

Hrozno umyjeme a oberieme bobule. Jemne ich napicháme špáradlom. V miske si zmiešame med, citrónovú šťavu a troška vody. Do toho dáme marinovať bobule hrozna aspoň na 2 hodiny. Potom si hrozno napicháme na špáradlo spolu so slaným syrom gouda, nakrájaním na kocky. Podávame vychladené
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Vysmážané syrové jednohubky
Vysmážané syrové jednohubky (nielen) na silvestrovskú párty
Jemné cesto z troch druhov syra vypražíme do chrumkava a užívame si ho s nakladanou či čerstvou zeleninou alebo...
Veľkonočné žabky
Jednohubky pre šibačov
Tri naozaj zaujímavé kanapky nielen pre návštevy.
Jednohubky
Silvestrovské pohostenie: Vyskúšajte moderné jednohubky
Silvestrovské posedenie radi vyšperkujeme nejakým milým prekvapením v podobe dobrého gurmánskeho zážitku...
Staročeské zemiakové opečenky
Staročeské ZEMIAKOVÉ OPEČENKY, tá plnka je úžasná, robím ich vždy na Silvestra a každý ihneď pýta recept, sú fantastické!
Už viete čo budete servírovať počas čakania na Nový rok? Máme pre vás perfektný recept na plnené zemiakové...
Cesnakovo – šunkové rolky
Cesnakovo – šunkové rolky: Zmiznú skôr, ako stihnú vychladnúť
Kysnuté cesto potreté nátierkou z masla, čerstvej pažítky a voňavého cesnaku zrolované spolu so šunkou a syrom.
Slané chuťovky na Silvestra: Zbierka najlepších receptov na silvestrovské pohostenie pre každú návštevu. Inde
Slané chuťovky na Silvestra: Zbierka najlepších receptov na silvestrovské pohostenie pre každú návštevu. Inde už nehľadajte, tu sú všetky!
Výborné slané chuťovky na záver roka, ktoré u nás nikdy nechýbajú. Vyberte si z našej bohatej ponuky receptov.