Pridať recept

Mäso a zemiačiky na pivovom plechu

4
porcie
120
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové karé
1 ks
čierne pivo
1 štipka
morská soľ
1 štipka
mleté čierne korenie
1 štipka
mletá červená sladká paprika
2 kg
zemiaky

postup

Vyklepané karé si nakrájame na rezance a osolíme a okoreníme. Opražíme na troche oleja a poukladáme na plech, na ktorom sú nakrájané na kružaľky zemiaky. Podlejeme pivom, skryjeme pod alobal a dáme na hodinu do rúry. Po hodine môžme dať alobal dole a kto má rad trošku chrumkavejšie, necháme ešte 10 minút v rúre. Podávame s repou alebo čalamádou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Pivo sa dá použiť mnohými spôsobmi: Neuveríte, s čím všetkým vám v domácnosti dokáže pomôcť
Pivo sa dá použiť mnohými spôsobmi: Neuveríte, s čím všetkým vám v domácnosti dokáže pomôcť
Pivo chutí nielen ako studený nápoj či na zapíjanie dobrého jedla, ale je aj osvedčeným všestranným...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...