Pridať recept

FOTORECEPT: Kapustová pochúťka

ingrediencie

850 g
kyslá kapusta
1 ks
cibuľa
olej
150 ml
paradajkový pretlak
2 PL
jemný kečup
1 kg
bravčové mäso
slanina
šunková klobása
soľ
mleté čierne korenie
mletá rasca
kari korenie
bravčová masť
zemiaky

postup

1.
Na masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Potom pridáme nakrájanú kyslú kapustu a chvíľu podusíme.
Fotorecept: Kapustová pochúťka
Fotorecept: Kapustová pochúťka
Zdroj: hviezdickaZ
 
2.
Potom pridáme paradajkový pretlak ( ja som robila domáci ), a 2 PL kečupu a podusíme.
Fotorecept: Kapustová pochúťka
Fotorecept: Kapustová pochúťka
Zdroj: hviezdickaZ
3.
Medzitým nakrájame šunkovú klobásu a slaninu.
Fotorecept: Kapustová pochúťka
Fotorecept: Kapustová pochúťka
Zdroj: hviezdickaZ
4.
Kapustu preložíme do pekáča. Na ňu navrstvíme klobásu a slaninu.
Fotorecept: Kapustová pochúťka
Fotorecept: Kapustová pochúťka
Zdroj: hviezdickaZ
5.
Mäso nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a osmažíme z každej strany. Poukladáme ho na kapustu.
Fotorecept: Kapustová pochúťka
Fotorecept: Kapustová pochúťka
Zdroj: hviezdickaZ
6.
Na to dáme na kolieska nakrájané zemiaky. Posypeme ich kari korením, mletou rascou, soľou. Podlejeme trochou vody a upečieme.
Fotorecept: Kapustová pochúťka
Fotorecept: Kapustová pochúťka
Zdroj: hviezdickaZ
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
eleanor54
9.11.2013 12:06 | |
+37 -7
jednoznačne vyskúšam (y)
Podobné články
Poľský bigos
Zvýšila vám kyslá kapusta? Pripravte si jeden z najstarších receptov - poľský bigos
Bigos vo viacerých ohľadoch pripomína našu kapustnicu, preto si ho istotne obľúbite aj vy.
Fotorecept: Domáca kvasená kyslá kapusta
Poctivá kyslá kapusta. Prezradíme vám rôzne spôsoby jej prípravy
Keď sa vám raz podarí doma naložiť dobrú kyslú kapustu, tak sa tej závislosti nezbavíte.
Zapečená kapusta s mäsom
Súdok plný zdravia - kyslá kapusta!
Táto kyslá, chrumkavá a hlavne šťavnatá zelenina patrí do našich jedálničkov už dlhé roky. Za svoju...
Fermentovanie zeleniny
3 vynikajúce a zdravé fermentované pochúťky: Kapusta, jablká i salsa
V predchádzajúcom článku sme si povedali, prečo sú fermentované potraviny dnes považované za superpotraviny...
Zhorkla vám kyslá kapusta? Toto je dôvod prečo a ako ju zachrániť!
Zhorkla vám kyslá kapusta? Už nikdy viac sa to nestane, pozor na tieto chyby! Máme tip, ako ju zachrániť, kapustnica bude výborná
Stalo sa to aj vám? Toto sú dôvody, prečo je kyslá kapusta horká a skvelý tip, ako ju zachrániť!
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...