Grilovaný tuniak s cesnakom
1
porcia
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
450
g
tuniak
30
g
maslo
mleté biele korenie
soľ
olej
citrónová šťava
4
strúčiky
cesnaku
postup
Každú porciu nakrájaného tuniaka posolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Takto ochuteného ho necháme 30 minú odležať na chladnom mieste. Potom rybu vložíme na rozpálený gril a grilujeme ho z každej strany. Maslo vymiešame spolu so strúčikmi cesnaku ( podľa chuti ). Ugrilovaného tuniaka potrieme takto ochuteným maslom. Strúčiky, ktoré ostali nakrájame na plátky, prudko opečieme na rozpálenej panvici a rozložíme ich na rybu. Tento pokrm podávame s bielim pečivom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.