Pridať recept

Jablká v jogurtovej omáčke

ingrediencie

4 ks
jablko
500 g
biely jogurt
1 hrnček
strúhanka
1 PL
škorica
0,1 litrov
olej
2 PL
vanilkový cukor

postup

1.
Jablká olúpeme, vyberieme jadrovník a nakrájame (nie je podstatné, či na kolieska alebo plátky). Obalíme ich v strúhanke a posypeme trochou škorice.
 
2.
Jablká potom opečieme na panvici a keď majú zlatistú farbu, servírujeme ich na menších tanierik.
3.
Zalejeme ich jogurtom, ktorý sme predtým zmiešali s vanilkovým cukrom. Dozdobíme štipkou škorice.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Viete ako pripraviť omáčku z výpeku?
Vždy, keď upečiete mäsko, nezabudnite na rýchlu a fantastickú omáčku z výpeku.
Výborné omáčky na cestoviny
5x chutné smotanové cestoviny na rýchlu večeru
Cestoviny a smotana v piatich jednoduchých receptoch, ktoré potešia celú rodinku.
Najslávnejšie dresingy
Najslávnejšie dresingy: Jednoduché recepty, ktoré sa hodia ku všetkému
Na grilovačku si radi pribalíme aj nejakú zaujímavú omáčku, ktorá výborne dochutí pečené mäso alebo...
Hovädzie v delikátnych omáčkach 7x inak
7x hovädzie v delikátnych omáčkach: Na sviatočný obed i všedný deň
Vynikajúce tradičné i menej známe hovädzie recepty, v ktorých šťavnaté mäso dopĺňajú chutné a bohaté omáčky.
Znojemská omáčka s morčacími plátkami
Morčacie plátky na kyslých uhorkách a párkoch: Delikátna znojemská omáčka
Známy recept je stelesnením rýchleho, a pritom delikátneho jedla.
Bešamel
Už žiadne hrudky! Omáčka vždy krásne jemná a krémová: Tento jeden TRIK funguje vždy a na všetky omáčky + recepty
Omáčky milujeme na všetky spôsoby a radi ich pripravujeme k mäsu, rybám a najmä do cestovín. Viete, ako však...