Pečená krkovička
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčová krkovička
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
mletá červená paprika
1
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
1/2
KL
rasca
trochu
olej
postup
1.
Krkovičku pokrájame na rezne, dochutíme soľou a uložíme do vymasteného pekáča. Dochutíme mletým čiernym korením, mletou červenou paprikou, rascou,nadrobno nasekanou cibuľou, prelisovaným cesnakom, podlejeme trochou vody, pokvapkáme olejom a môžeme piecť vo vyhriatej rúre.
2.
Počas pečenia občas prelejeme mäso výpekom. Asi v polovici pečenia mäso otočíme, podľa potreby dolejeme vodu a upečieme domäkka. Podávame s cestovinou alebo zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.