Varená údená šunka
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
údená bravčová šunka
5
ks
celé nové korenie
1
ks
cibuľa
postup
1.
Šunku umyjeme, vložíme do hrnca, zalejeme 1,5 l vody, pridáme očistenú cibuľu, nové korenie a varíme na miernom ohni domäkka.
2.
Uvarenú šunku pokrájame na plátky a udržiavame teplú. Podávame so zemiakovým šalátom alebo s čerstvým chlebom.
3.
TIP: Vývar môžeme použiť na prípravu chutnej mäsovej polievky.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.