Pridať recept

Čevapčiči

ingrediencie

300 g
hovädzie mäso
300 g
bravčová lopatka
1 ks
cibuľa
100 ml
biele víno
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1 KL
mletá červená paprika
trochu
olej na vyprážanie
podľa chuti
kečup
podľa chuti
cibuľa

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme, pomelieme na mäsovom mlynčeku a vložíme do misy. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, víno, soľ, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku a zmes poriadne premiešame.
 
2.
Vlhkými rukami zo zmesi tvarujeme valčeky. V panvici rozpálime olej a opražíme pripravené čevapčiči z oboch strán dozlatista. Čevapčiči podávame s kečupom alebo horčicou, a na kolieska pokrájanou cibuľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...