FOTORECEPT: Paradajková omáčka na cestoviny
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
ks
paradajka
1
ks
špekáčka, klobáska alebo 2 párky
2
PL
paradajkový pretlak
1
ks
cibuľa
3
strúčiky
cesnaku
kečup
mlieko
10
dkg
nízkotučný syr
morská soľ
mleté čierne korenie
kurkuma
kajenské korenie
olivový olej
postup
1.
Pripravíme si suroviny. (Aj syr. Na fotke nie je, lebo som naň zabudla.)
3.
Pridáme nakrájanú špekačku, klobásku alebo párky.
4.
Pridáme na čo najmenšie kúsky nakrájané paradajky a necháme, aby sa rozvarili a vytvorili "kašu".
5.
Osolíme, okoreníme, pridáme kurkumu, kajenské korenie a nastrúhaný syr.
6.
Všetko premiešame, pridáme pretlak, trošku kečupu (nemusí byť) a podľa chuti zjemníme mliekom.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.