Vyprážaná ryba
3
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
treska
soľ
mleté biele korenie
mleté čierne korenie
hrubá múka
citrónová šťava
mletá pálivá paprika
červená mletá paprika
olej
cesnaku
sušená cibuľa
olivový olej
postup
Na kúsky najskôr pokrájame tresku, osolíme ju, okoreníme bielym mletým korením a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme postáť asi 10 minút, a to na chladnom mieste. Mletú sladkú červenú papriku pridáme do hrubej múky, mleté čierne korenie a mletú pálivú papriku. Kúsky ryby, ktoré sme nechali odležať obalíme v ochutenej múke a vypražíme na rozpálenom oleji. Cesnak olúpeme a pokrájame ho na plátky, ktoré opečieme na olivovom oleji. Vyprážané kúsky ryby podávame spolu s opečenými plátkami cesnaku a sušenou cibuľou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.