Pridať recept

Baranie mäso s kari

ingrediencie

400 g
baranie mäso
3 PL
olej
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnaku
1 PL
kari
vývar z kostí
1 PL
paradajkový pretlak
1 dl
červené víno
1/2 ks
šťava z citróna
soľ

postup

najskôr nakrájame mäso na kocky, opražíme v rozohriatom oleji a primiešame cibuľu nasekanú nadrobno a rozotretý cesnak. Cibuľu speníme, mäso posypeme kari korením,, podlejeme vývarom z kostí, potom pridáme rajčiakový pretlak a dusíme dovtedy, kým sa šťava nevydusí na tuk. Opäť zalejeme vývarom a znovu vydusíme na tuk. Napokon podlejeme už len trochou vývaru, niekoľko minút podusíme, ochutíme citrónovou šťavou a osolíme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať