Pridať recept

Zajac na cibuli

ingrediencie

1 ks
zadná časť zajaca
50 g
údená slanina
2 PL
maslo
1 PL
masť
4 ks
cibuľa
mleté čierne korenie
soľ
tymian
mäsový vývar
strúhanka
brusnicový kompót

postup

Zajaca prešpikujeme slaninkou, polejeme roztopeným maslom a v chladničke necháme odležať jeden deň. Mäso pred prípravou opečieme na rozohriatej masti, potom pridáme cibuľku, ktorú sme nakrájali na kolieska, opražíme, okoreníme, osolíme a ochutíme tiež tymianom. Potom podlejeme vývarom a v rozohriatej rúre upečieme do mäkka. Niekoľko minút pred dopečením posypeme opraženou strúhankou a pridáme brusnicový kompót.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať