Karé zapečené s plnkou a so syrom
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
bravčové karé
2
ks
vajce
100
g
kuracia pečeň
2
ks
rožok
vegeta
petržlenová vňať
100
g
strúhaný syr
mleté čierne korenie
soľ
olej
postup
Najskôr vyklepeme plátky mäsa z oboch strán, posypeme vegetou a na horúcom oleji prudko opečieme cca 1,5 minúty. Kuraciu pečeň umyjeme, a potom ju nakrájame na rezance. Takto pripravenú ju opečieme na oleji, posypeme petržlenovou vňaťou. Ďalej uvaríme na tvrdo jedno vajce, potom ho olúpeme a nadrobno pokrájame. Pokrájame na kocky aj rožky. Rožky, pečeň, vajce spolu zmiešame, pridáme korenie, surové vajce, osolíme a riadne premiešame. Vymastíme pekáč a naň položíme plátky opečeného mäsa. Na každý plátok pridáme kopček plnky. Alobalom pokryjeme pekáč a dáme zapiecť do vyhriatej rúry. Zapečené mäso s plnkou podávame spolu so strúhaným tvrdým syrom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.