Pridať recept

Domáca ruská zmrzlina

ingrediencie

250 g
tvaroh
200 g
kyslá smotana
vanilínový cukor
marina keksy
čokoládová poleva
ovocie

postup

1.
Tvaroh rozmiešame s kyslou smotanou a vanilínovým cukrom podľa chuti.
 
2.
Na dno užšej nádoby rozložíme keksy, rozotrieme na ne krém a vrch opäť pokryjeme keksami. Vložíme do mrazničky
3.
Pred podávaním zmrzlinu vyberieme z mrazničky a necháme ju "povoliť" aby sa dala pokrájať na porcie podľa keksov.
4.
Podávame ozdobené čokoládovou polevou a ovocím .
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Po ktorej zmrzline najviac priberáme?
Po ktorej zmrzline najviac priberáme? Odpoveď vás prekvapí!
Horúce letné počasie prebúdza túžbu po občerstvení. Kto by občas nepomyslel na jemnú, chladivú zmrzlinu...
Jahodový zákusok
Svieže dezerty, zákusky a koláče z jahôd a tvarohu, ktoré zbožňujeme
Desať fantastických inšpirácií z tvarohu a jahôd.
Tvaroh
Vyrobte si doma poctivý tvaroh, čerstvý syr či ricottu: Je to jednoduché!
Nie každý má možnosť dostať sa ku kvalitným domácim mliečnym výrobkom. Našťastie pomocou jednoduchých...
Tvaroh
Zázrak menom TVAROH!
Tvaroh v sebe ukrýva neuveriteľný potenciál univerzálnej suroviny s pozoruhodnými nutričnými hodnotami...
VIDEO: Posledná zmrzlina tejto sezóny. Smotanovo–banánová!
Zmrzlina z mrazených banánov s prídavkom smotany a vanilky vás dostane!
Rezance s tvarohom a slaninou
Prázdna chladnička? Beriem tvaroh a robím tieto lacné pochúťky, hotové behom pár minút a sýta celá rodina!
Za málo peňazí - veľa muziky! Inšpirujte sa a varte lacno, dnes tieto pochúťky s tvarohom.