Pridať recept

Video: Hovädzie Panang Kari

ingrediencie

1 kg
hovädzie mäso
soľ
1,5 šálky
voda
400 ml
kokosové mlieko
3 PL
kari pasta Panang
4 PL
rybacia omáčka
4 ks
limetkové listy
3 šálky
mrkva
2 PL
arašidové maslo
1 PL
cukor z kokosovej palmy kryštálový cukor

postup

1.
V hlbokej panvici prevarte vodu. Pridajte nakrájanú hovädzinu a osoľte podľa chuti. Varte na strednom plameni, kým mäso nezmäkne a asi ¼ vody zostáva v panvici.
 
2.
Do druhej panvice dajte polovicu plechovky kokosového mlieka a varte na miernom plameni kým nezačne bublať. Do mlieka vmiešajte Panang karí pastu a pridajte rybaciu omáčku. Teraz pridajte mäso z prvej panvice. Pridajte asi 1 šálku vody a 1/2 zostávajúceho kokosového mlieka. Pridajte limetkové listy a nakrájanú mrkvu. Varte, kým mrkva nezmäkne. Pridajte arašidové maslo a kokosový palmový cukor. Potom nasleduje paprika a bazalka, napokon zvyšné kokosové mlieko. Podávajte s jazmínovou ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať