FOTORECEPT: Mleté mäso s brokolicou a zemiakmi
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
brokolica
500
g
mleté bravčové mäso
zemiaky
2
ks
cibuľa
3
PL
kečup
2
PL
horčica
1
ČL
mleté čierne korenie
1
ČL
soľ
1
téglik
kyslá smotana
2
ks
vajce
1
dl
mlieko
postup
1.
Prichystáme si suroviny. Dáme variť brokolicu do osolenej vody na 10 minút.
2.
Zemiaky ošúpeme, nakrájame na plátky a polovicu rozložíme na pekáč.
3.
Mleté mäso, najlepšie čerstvo doma pomleté, ochutíme soľou, korením, horčicou, kečupom a premiešame.
4.
Pridáme cibuľku nakrájanú na drobno.
6.
Uvarenú brokolicu zcedíme a rozložíme na mäso. Vývar nevylievame, použijeme ako základ do polievočky namiesto bujónu.
7.
Prikryjeme druhou polkou zemiakov.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.