FOTORECEPT: Študentské rizoto
2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
šálka
ryža
2
šálky
voda
250
g
lečo
1
ks
cibuľa
1
ks
feferónka
2
PL
mäsová pomazánka
olej
sójová omáčka
postup
1.
Najprv si uvaríme ryžu, a to tak, že do hrnca dáme 1 šálku ryže a 2 šálky vody. Varíme na jemnom ohni, kým sa odparí voda.
3.
Potom pridáme nasekanú feferónku a 2 PL mäsovej pomazánky (ja som použila domácu, ale môžete použiť aj Majku).
4.
Dusíme 5 minút. Potom pridáme uvarenú ryžu a premiešame.
5.
Na záver pridáme 1 PL sójovej omáčky a dosolíme podľa chuti.
6.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.