Pridať recept

FOTORECEPT: Talianska foccacia

6
porcií
65
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
hladká múka
1 PL
olivový olej
1 KL
soľ
150 ml
teplá voda
1/2 balíček
sušené droždie
1/2 KL
cukor
olivy
paradajka
sušené paradajky
rozmarín

postup

1.
Pripravíme si suroviny.
Fotorecept: Talianska foccacia
Fotorecept: Talianska foccacia
Zdroj: domi4199
 
2.
Z teplej vody, drozdia, cukru urobime kvasok. Do misy preosejeme muku a posolime ju. Pridame nakysnuty kvasok a spracujeme cesto.
Fotorecept: Talianska foccacia
Fotorecept: Talianska foccacia
Zdroj: domi4199
3.
Pridáme olivový olej, pokrájane sušene paradajky, pokrájane rozmarínove lístky a dvypracujeme cesto.
Fotorecept: Talianska foccacia
Fotorecept: Talianska foccacia
Zdroj: domi4199
4.
Prikryjeme utierkou a nechame podkysnut 45 minut.
Fotorecept: Talianska foccacia
Fotorecept: Talianska foccacia
Zdroj: domi4199
5.
Po vykysnutí vytvarujeme oválny tvar a poukladáme naň olivy, paradajky, rozmarín a polejeme olivovým olejom.
Fotorecept: Talianska foccacia
Fotorecept: Talianska foccacia
Zdroj: domi4199
6.
Pečieme pri teplote 200 °C asi 20 minút.
Fotorecept: Talianska foccacia
Fotorecept: Talianska foccacia
Zdroj: domi4199
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Letný smotanový posúch z tvarohového cesta s cuketou
Letný SMOTANOVÝ posúch s cuketou: Bez kysnutia, hotový do pár minút! Takúto dobrotu vám v žiadnej reštaurácii neurobia
Tento bleskový smotanový posúch s cuketou si jednoducho zamilujete! Stačí pár surovín a perfektný letný obed...
Fotorecept: Cesnakový posúch
TOP 3 kysnuté posúchy
Sobota je ako stvorená na prípravu bezmäsitých jedál! Čo poviete na posúchy?
Cesnakové tyčinky s donair omáčkou
Báječné cesnakové tyčinky s netradičnou omáčkou zo salka: Táto kombinácia vás dostane
Ak máte chuť na niečo malé a radi experimentujete, tento recept je presne pre vás.
Vyskúšajte tieto fantastické posúchy
Vyskúšajte tieto fantastické posúchy. Sýta a jednoduchá večera
Talianska focaccia, kapustový meteník a cesnakový posúch so slaninkou.
Najlepšie recepty na legendárny podplamenník: Úžasne mäkký aj na druhý deň, stačí pridať túto surovinu,
Najlepšie recepty na legendárny podplamenník (podpecník): Úžasne mäkký aj na druhý deň, stačí pridať túto surovinu, rodina si ho nevie vynachváliť
Výborné recepty na tradičný podplamenník, ktorý určite vyskúšajte aj v novších prevedeniach. Toto sú naše...
Rýchly chlieb z panvice
Zázračný chlieb z panvice: Krásne mäkký aj na druhý deň, stačí múka, olej a nebudete sa vedieť dojesť!
"Pane in Padella" je názov špeciality z Talianska. Je to chlieb, ktorý sa pečie na panvici namiesto v rúre. A...