FOTORECEPT: Talianska foccacia
6
porcií
65
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
hladká múka
1
PL
olivový olej
1
KL
soľ
150
ml
teplá voda
1/2
balíček
sušené droždie
1/2
KL
cukor
olivy
paradajka
sušené paradajky
rozmarín
postup
2.
Z teplej vody, drozdia, cukru urobime kvasok. Do misy preosejeme muku a posolime ju. Pridame nakysnuty kvasok a spracujeme cesto.
3.
Pridáme olivový olej, pokrájane sušene paradajky, pokrájane rozmarínove lístky a dvypracujeme cesto.
5.
Po vykysnutí vytvarujeme oválny tvar a poukladáme naň olivy, paradajky, rozmarín a polejeme olivovým olejom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.