FOTORECEPT: Kurací perkelt s hlivou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
kuracie prsia
300
g
hliva ustricová
2
ks
cibuľa
250
ml
smotana na šľahanie
2
strúčiky
cesnaku
1
ČL
soľ
1
ČL
mleté čierne korenie
1
ČL
mletá červená paprika
postup
1.
Pripravíme si suroviny. Cibuľku nakrájame, speníme na oleji, pridáme nakrájané osolené mäso, osmahneme, aby sa uzatvorilo.
2.
Nakrájame hlivu a pridáme do panvice. Podlejeme vodou a dusíme.
3.
Keď je mäso mäkkunké (asi po pol hodinke) pridáme smotanu na šľahanie, čierne korenie, papriku, privedieme do varu. Na záver pridáme pretlačený cesnak.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.