Ovocná bublanina
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
vajce
150
g
práškový cukor
5
PL
olej
5
PL
mlieko
200
g
múka polohrubá
1/2
balíček
prášok do pečiva
1
ks
vanilkový cukor
800
g
broskyňa
postup
1.
Žĺtka vymiešame spolu s cukrom. Do masy pridáme postupne olej, mlieko a polohrubú múku. Potom pridáme prášok do pečiva, vanilkový cukor a nakoniec vyšľahaný sneh z bielkov.
2.
Cesto vylejeme na vymastený,múkou vysypaný plech, navrch rozložíme pokrájané broskyne a vložíme do vyhriatej rúry.
3.
Vychladnutý koláč posypeme pred podávaním ešte práškovým cukrom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.