Pridať recept

Pečená krkovička

ingrediencie

500 g
bravčová krkovička
podľa chuti
soľ
2 ks
cibuľa
5 strúčikov
cesnaku
podľa chuti
sušený cesnak
2 PL
olej
podľa chuti
celá rasca
podľa chuti
horčica
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Bravčovú krkovičku nakrájame na pláty. Potom ich osolíme, okoreníme, posypeme sušeným cesnakom a potrieme z oboch strán horčicou.
 
2.
Mäso sprudka opečieme na panvici a potom ich uložíme do zapekacej misy. Okolo mäsa obložíme plátky cibule, cesnaku, mäso posypeme rascou a podlejeme výpekom.
3.
Podlejeme ešte troškou vody a dáme piecť. Tip: Podávame s varenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Grilovaná krkovička v pivovej marináde
Dokonalá marináda z tmavého piva (nielen) na krkovičku
Šťavnaté steaky z krkovičky, marinované v čiernom pive s cesnakom a tymianom.
Krkovička na nedeľu 5x inak
Nedeľná krkovička na 5 spôsobov
Rozmýšľate, čo urobiť s pekným rezom krkovičky?
Vepřo knedlo zelo
Ako pripraviť tradičné Vepřo-knedlo-zelo
Česká klasika, ktorú milujeme aj my na Slovensku.
Pečená krkovička na víne
Šťavnatá porcia pre labužníkov: Bravčová krkovička na víne
Výborný recept na bravčovú krkovičku na víne.