Pridať recept

Znojemská pečienka

ingrediencie

1 ks
hovädzie zadné mäso
4 ks
kyslé sterilizované uhorky
2 ks
mrkva
1 ks
petržlen
1 ks
zeler
2 ks
cibuľa
trochu
mleté čierne korenie
1 štipka
nové korenie
1 štipka
mleté čierne korenie
trochu
soľ
2 PL
tuk
2 PL
hladká múka
trochu
olej

postup

1.
Na olej dáme na kocky pokrájanú koreňovú zeleninu, cibuľu a korenia. Pridáme osolené mäso, opečieme, zalejeme teplou vodou a dusíme domäkka.
 
2.
Mäkké mäso vyberieme, omáčku zahustíme zápražkou, necháme prevrieť, dochutíme a precedíme. Nakoniec pridáme na kocky pokrájané uhorky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať