Pukancové bonbóny
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
kryštálový cukor
400
g
nesladené kondenzované mlieko
250
g
rastlinný tuk
70
g
burizóny
50
g
pohánkové pukance
50
g
pšenové pukance
postup
1.
V rajnici skaramelizujeme cukor, pridáme kondenzované mlieko a tuk. Miešame, kým nevznikne hustá masa, ktorú rozdelíme na tri časti.
2.
Do prvej časti primiešame burizóny, ďalšie dve zmiešame s pohánkovými a pšenovými pukancami.
3.
Zo vzniknutej masy vytvarujeme guľky, ktoré poukladáme do papierových košíčkov.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.