Pridať recept

Kapor v cestíčku

ingrediencie

4 ks
podkovička kapra
1/2 liter
mlieko
1 strúčik
cesnaku
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie na ryby
2 ks
vajce
1 kg
jemná kukuričná strúhanka
štipiek
prášok do pečiva

postup

1.
Podkovičky z kapra zalejeme mliekom a necháme asi pol hodinu odstáť. Potom ich vyberieme a osolíme a okoreníme korením na ryby.
 
2.
Cesto na obaľovanie pripravíme z kukuričnej strúhanky, mlieka, soli a kypriaceho prášku a rozšľahaných vajec a tiež rozpučeného cesnaku.
3.
Podkovičky namočíme najprv do hladkej múky potom do cestíčka a vypražíme ich na rozpálenom oleji. Takto pripraveného kapra uložíme na čerstvé listy šalátu a ozdobíme bylinkami a plátkami citróna.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať